Valitse sivu

Eläkeliiton Kärkölän yhdistys järjestää monenlaista mukavaa toimintaa joka viikko. Parillisten viikkojen torstaisin klo 10 yhdistyksellä on kerhotapaaminen Senioritupa Raidassa (Virkatie 3, Järvelä) sekä parittomien viikkojen keskiviikkoisin klo 13 järjestetään yhteislaulua ja kahvittelua ravintola Silver Arrowssa. Yhdistys on mukana myös vapaaehtoistoiminnassa mm. ikäihmisten kanssa ulkoilua, seurustelua ja laulamista. Kunnan hyvinvointikoordinaattori Sanna ja viestintäassistentti Natalie saivat kutsun yhteislaulupäivään, jossa he kävivät laulamassa muutaman joululaulun yhdessä yhdistyksen kanssa. Tunnelma oli täynnä iloa, yhteisöllisyyttä ja ihanaa joulumieltä! Tutustu Eläkeliiton toimintaan: https://www.elakeliitto.fi/yhdistykset/karkola


Myös muille yhdistystoimijoille tiedoksi, että voit kutsua meidät käymään! Kunnan hyvinvointikoordinaattori ja viestintä jatkaa kierrosta yhdistystoimijoiden parissa myös ensi vuonna, joten voit kutsua meidät piipahtamaan myös teidän toiminnoissanne.

Lisätietoja: Sanna Nevalainen, hyvinvointikoordinaattori, 044 770 2173, sanna.nevalainen(a)karkola.fi