Valitse sivu

Omassa rauhassa kaiken keskellä – Kärkölä on lähellä!

Kärkölästä voit saada tontin yli 90 % edullisemmin kuin pk-seudun kehyskunnista. Rakentamismääräykset ovat väljät ja tontit saa jonottamatta. Tule katsomaan ja valitsemaan!

VUODEN 2024 UUTUUS: Avaimet käteen – uusi omakotitalo omaksi alle 250 000 €

Tontinostajan kokemus

”Kärkölässä on oma rauha, saa olla ja tehdä mitä haluaa ja seuraa saa aina niin halutessaan.”

Perhe Määttä on löytänyt kodin Kärkölästä

Perhe Määttä on löytänyt kodin Kärkölästä

Jokunen vuosi sitten Määtän perhe pohti tulevaa asuinpaikkaansa. Lappilan kylästä löytyi vastaus kaikkiin uudelle kodille asetettuihin tiukkoihin ehtoihin. Asuinpaikan valintaan vaikuttavia seikkoja olivat:

  • keskeinen sijainti ja hyvät kulkuyhteydet

Kärkölä sijaitsee ihanteellisesti Helsingin, Lahden, Riihimäen ja Tampereen keskellä. Kärkölän läpi kulkevat hyväkuntoiset 54-kantatie ja tie 295 sekä rautatie: kaksi juna-asemaa Lappila ja Järvelä. Kärkölän sijainti helpottaa matkalle lähtemistä.

Junalla pääsee Lahteen ja Riihimäelle noin 20 minuutissa Lappilan ja Järvelän paikallisjuna-asemilta. Matka-aika Helsingin keskustaan on autolla 75 minuuttia, junalla noin puolitoista tuntia. Lentokentälle ajaa tunnissa. Hollolaan ajaa Kärkölästä 20 minuutissa ja Lahteen uutta kehätietä käyttäen alle puolessa tunnissa.

  • mahdollisuus etätyöhön

Valokuitu mahdollistaa häiriöttömän yhteyden. Perheen isä tekee pääosin etätyötä ja kun koti ja piha ovat suuret, on rauhallinen sopukka taattu.

  • oma rauha

Vaikka ollaan Etelä-Suomessa Kärkölästä löytyi edullinen iso tontti, jolla koko perhe voi harrastaa ja puuhailla omissa oloissaan sisällä tai suurella pihamaalla.

  • palvelut

Kärkölästä löytyvät kaikki tarvittavat peruspalvelut, kaupat, neuvola, terveyskeskus, uimahalli, kirjasto ja elokuvateatteri. Uusi Yhtenäiskoulu on valmistunut 2022 Pormestarinkujalle Järvelään ja sitä käyvät kaikki Kärkölän koululaiset. Tarjoamme laadukasta opetusta pienissä opetusryhmissä puhtaissa ja viihtyisissä tiloissa sekä varhaiskasvatuksessa että koulussa.

  • harrastusmahdollisuudet

Kärkölässä on upeat ulkoilumaastot, ladut ja sisäliikuntapaikat sekä mm. kolme modernia kuntopuistoa, kuntoportaat, valaistuja ulkoilureittejä ja useita uimarantoja. Uusi sisäliikuntahalli valmistui Järvelään kesällä 2021. Wellamo-opisto tarjoaa kursseja aikuisille ja yhdistystoiminta on vilkasta.

Aloita tontteihin tutustuminen tästä:

Matti Skyttä
Kehityspäällikkö 
044 770 2025
Asiakaspalvelu
Vaihde 
044 770 2200
Opintie 2, 16600 Järvelä (väliaikaisesti 15.5.2023 alkaen)

Avaimet käteen -omakotitalot

Uuteen kotiin alle 250 000 eurolla!

Avaimet käteen


Edullinen

Alensimme omakotitonttien hintoja keskimäärin 56 %. Osassa tontteja alennus on jopa 86 %.

Vapaat tontit


Valmiit kotipesät Kärkölässä


Tutustu myös

Huovilan puisto
englantilaistyylinen maisemapuisto Kärkölän kirkonkylällä