Valitse sivu

E-kirjasto on kuntien yhteinen palvelu, jonka Kansalliskirjasto tuottaa yhdessä yleisten kirjastojen kanssa. Palvelusta voit lainata e-kirjoja, äänikirjoja ja digilehtiä, kuten kotimaisia aikakauslehtiä e-lehtinä. Aineistoja hankitaan koko ajan lisää, joten uutta luettavaa ja kuunneltavaa tulee viikoittain.

E- ja äänikirjan voi lainata käyttöönsä kahdeksi viikoksi, jonka jälkeen kirja palautuu automaattisesti. Kirjan voi myös itse palauttaa ennen laina-ajan päättymistä. Lehteä voi lukea kaksi tuntia kerrallaan. Lukuoikeuksia on rajallinen määrä, joten suosituimpia aineistoja voi joutua jonottamaan. E- ja äänikirjoihin voi tehdä varauksia.

E-kirjastoa käytetään E-kirjasto-sovelluksella, jonka voi ladata mobiililaitteelle. E-kirjasto-sovellukset ovat nyt ladattavissa sovelluskaupoista. Palvelun käyttö on turvallista ja maksutonta. Kirjastokorttia ei tarvita, sovellukseen rekisteröidytään ensimmäisellä kerralla vahvan tunnistautumisen avulla.

Lue lisää kuntien yhteisestä E-kirjastosta: E-kirjasto | Kansalliskirjasto
E-kirjaston sovellusten latauslinkit löydät täältä: E-kirjasto-sovellukset nyt ladattavissa | Kansalliskirjasto