Valitse sivu

Nuorten työpajatoiminta

Nuorten työpaja tarjoaa työttömille alle 29-vuotiaille kärköläläisille nuorille työkokeilu- ja työssäoppimisjaksoja sekä toimintaa pajan omalla sopimuksella. Nuorten työpajalta saat tarvittaessa tukea myös ammatillisten opintojen suorittamiseen.

Pajajakson aikana saat tietoa opiskelu- ja työllistymismahdollisuuksista sekä ohjausta oman jatkosuunnitelman tekemiseen ja toteuttamiseen sekä tarvittaessa tukea arjen hallintaan. Pajajakson sisältö suunnitellaan nuoren tarpeiden ja tavoitteiden mukaisesti.

Nuorten työpaja sijaitsee Järvelän Nuokulla (Virkatie 5, Järvelä). Toiminta ei kuitenkaan rajoitu vain nuorten työpajalle, sillä sinun on mahdollisuus päästä työkokeiluun yrityksiin, yhdistyksiin tai kunnan eri yksiköihin omien kiinnostuksen kohteidesi mukaisesti. Työkokeilun avulla sinulla on mahdollisuus tutustua eri aloihin ja löytää juuri itseäsi kiinnostava ala sekä kartuttaa työkokemusta.

Jos olet kiinnostunut nuorten työpajatoiminnasta, täytä alla oleva hakemus!

Voit myös olla suoraan yhteydessä nuorten työpajatoiminnan vastaavaan ohjaajaan saadaksesi lisätietoja työpajatoiminnasta.


Hakeminen työpajatoimintaan

Työnhakusi tulee olla voimassa, mikäli haluat edetä työkokeiluun. Voit kuitenkin jättää hakemuksen nuorten työpajalle, vaikka et olisi ilmoittautunut työttömäksi työnhakijaksi. Pajatoimintaan voi myös osallistua pajan omalla sopimuksella, jolloin työnhaun ei tarvitse olla voimassa.

Sinut kutsutaan haastatteluun, kun hakemus on saapunut työpajalle. Vastaa siis 044 7702-alkuiseen numeroon, kun soitamme sinulle, jotta työkokeiluasiasi etenee ongelmitta.

Johanna Reiman
Yksilö- ja ryhmävalmentaja 
044 770 2123
Nuorten työpaja
Sanna Nevalainen
Hyvinvointikoordinaattori 
044 770 2173