Valitse sivu

Nuorisopalvelut

Nuorisopalvelut kehittää ja tuottaa pääasiallisesti kärköläläisille nuorille suunnattuja nuorisolain määrittelemiä palveluita, joiden tarkoituksena on mm. edistää nuorten osallisuutta ja vaikuttamismahdollisuuksia; tukea nuorten kasvua, itsenäistymistä, yhteisöllisyyttä sekä niihin liittyvää tietojen ja taitojen oppimista; tukea nuorten harrastamista ja toimintaa; edistää nuorten yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa sekä parantaa nuorten kasvu- ja elinoloja.

Nuorisopalveluiden alaisia toimintoja ovat mm. avoin nuorisotalotoiminta Järvelän Nuokulla, loma-aikojen toiminnan suunnittelu ja toteutus, erilaisten retkien ja tapahtumien järjestäminen, nuorisovaltuuston toiminnan koordinointi, pienryhmätoiminta, koulunuorisotyö sekä etsivä nuorisotyö.

Nuorisopalveluiden henkilökuntaan kuuluu 2 nuoriso-ohjaajaa (talotoiminta ja koulunuorisotyö), osa-aikainen tuntityöntekijä, etsivä nuorisotyöntekijä sekä etsivän nuorisotyön palveluohjaaja.

Nuorisopalvelut tekee yhteistyötä mm. Kärkölän Yhtenäiskoulun, Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän, Kärkölän kappeliseurakunnan sekä muiden paikallisten toimijoiden kanssa, ja on myös mukana paikallisissa sekä seudullisissa moniammatillisissa työryhmissä.

Petri Käkönen
Sivistysjohtaja  
044 770 2130
Sanna Nevalainen
Hyvinvointikoordinaattori 
044 770 2173
Merja Joutjärvi
Nuoriso-ohjaaja  
044 770 2171
Jussi Lahti
Nuoriso-ohjaaja 
044 770 2170
Aino Vauhkonen
Etsivä nuorisotyöntekijä 
044 770 2014

Nuorisotalo –
Järvelän Nuokku >>

Etsivä nuorisotyö >>