Valitse sivu

Perheohjaus

Haluaisitko keskustella luottamuksellisesti perheenne arjesta? Onko sinulla jokin pieni tai suuri huoli liittyen lasten kasvatukseen, vanhemmuuteen, parisuhteeseen tai omaan jaksamiseesi?  

Perheohjaaja on juuri sinua varten!  

Perheohjaus on Kärkölän kunnan tarjoama palvelu lapsiperheille, joissa on esiopetus- tai päiväkoti-ikäisiä lapsia. Perheohjaaja tukee ja vahvistaa vanhemmuutta, auttaa löytämään perheen omia voimavaroja sekä antaa neuvontaa ja ohjausta. Perheohjauksen tavoitteena on lapsen kasvun ja kehityksen edistäminen sekä koko perheen hyvinvoinnin lisääntyminen. 

Perheohjaajan palvelut ovat maksuttomia eikä niistä jää merkintää mihinkään virallisiin asiakirjoihin. Perheohjaaja tekee yhteistyötä päiväkodin ja esiopetuksen kanssa perheen luvalla. Perheohjaaja voi myös tulla mukaan lapsen varhaiskasvatussuunnitelma- ja esiopetuskeskusteluihin. 

Ota rohkeasti yhteyttä soittamalla, sähköpostitse tai Wilma-viestillä. Yhteinen, rauhallinen keskusteluhetki voidaan järjestää joko päiväkodilla perheohjaajan toimistossa, Opintiellä kunnanvirastolla tai perheen kotona. 

Katri Hytönen
Perheohjaaja 
044 770 2157
Vuokkoharjun päiväkoti, Kouluntie 18, Järvelä

Avoin varhaiskasvatus
klo 9.30-11.30 torstaisin 30.5.2024 asti (ei 9.5. helatorstai)


Iltaperhekahvila
klo 16.30-18.30 parillisten viikkojen tiistaisin 6.2.-28.5.2024


Sylikkäin-ryhmä II
keskiviikkoisin 3.4.-15.5.2024 (ei 1.5.)


Facebook – Kärkölän perheohjaus 

Instagram – karkolan_perheohjaus


Kärkölän perheohjauksen logo