Valitse sivu

Torstaina 23.11. järjestettiin Koko perheen tapahtuma Koskisen areenalla lapsen oikeuksien viikon kunniaksi. Teemana oli lapsella on oikeus hyvinvointiin ja ohjelma oli rakennettu sitä tukien. Koko perheelle suunnatussa tapahtumassa oli monenlaista tekemistä ja esiintyjiä, kuten kasvomaalausta, tunnetaitoja, satuteltta, rastirata, perhekahvila ja lapsen oikeuksiin tutustumista. Höyryjä pääsi purkamaan vauhdikkaalla temppuradalla. Illan aikana lapsia viihdytti taikuri ja Teatteri Terva musiikkiesityksellään.

Oli mukava huomata, miten moni lapsiperhe oli löytänyt ensimmäistä kertaa järjestettävään koko perheen tapahtumaan, joka oli hieno huipennus lastenoikeuksien viikolle. Lapsia oli paikalla laajalla ikähaitarilla ja oli ilo nähdä miten monet perheet olivat tulleet viettämään mukavaa iltaa yhdessä.

Paikan päällä saamamme palautteen perusteella tapahtuma oli erittäin onnistunut ja sille on kunnassa tilausta. Olemme myös ottaneet parannusehdotukset huomioon, jotta saisimme kehitettyä tapahtumasta entistä toimivamman jokavuotisen lapsiperheiden tapahtuman.

Erittäin paljon kiitoksia järjestäjille ja kaikille perheille, jotka olitte mukana upeassa illassa!