Valitse sivu

Salpakierto Oy:n organisoima Roinaralli-keräyskierros kiertää lokakuun alkupuolella Kärkölässä, Pukkilassa, Myrskylässä, Orimattilan Artjärvellä ja Hollolan Hämeenkoskella. Palvelu on suunnattu etenkin asukkaille, joiden ei ole mahdollista tuoda jätteitään lajitteluasemalle.

Roinarallin keräysautoihin voi tuoda maksutta pieniä eriä (50 kg tai 50 l) kotitalouksien vaarallisia jätteitä. Metallinkeräysautoon voi tuoda isot ja pienet metallijätteet ja sähkölaitteiden keräysautoon kaikenkokoiset kodin sähkölaitteet.

Älä säilö jätteitä kotona! Muistathan, että lajitteluasemilla otetaan ympäri vuoden kotitalouksilta maksutta vastaan vaarallisia jätteitä (50 kg tai 50 l/talous/vuosi), sähkölaitteita ja metalliromua.

TARKISTA VASTAANOTTO-OHJEET ENNEN ROINARALLIIN TULOA

Tarkistahan jätteiden vastaanotto-ohjeet ennen pisteelle tuloa. Vastaanotto-ohjeet, aikataulut, pysähdyspisteet ja muut ajantasaisen tiedon löydät osoitteesta salpakierto.fi/roinaralli

Varaathan asiointiin runsaasti aikaa, sillä palvelemme asiakas- ja työturvallisuuden vuoksi pisteellä asioivia asiakas kerrallaan. Odotathan siis omaa vuoroasi rauhassa, sillä jätteiden vastaanottoautot ovat koko ilmoitetun ajan paikalla, eivätkä ne poistu ennen kuin kaikkia asiakkaita on palveltu.

SYKSYN ROINARALLIN AIKATAULU JA PYSÄHDYSPAIKAT:

  • tiistai 3.10. KÄRKÖLÄ klo 17.00 – 18.00, RTV Järvelä, Peltotie 2
  • torstai 5.10. PUKKILA klo 17.00 – 18.00, Kirkonkylä, Veteraanitie 11, paloasema
  • tiistai 10.10. MYRSKYLÄ klo 17.00 – 18.00, Kirkonkylä, Höröläntie 2
  • keskiviikko 11.10. ORIMATTILA (Artjärvi) klo 17.00 – 18.00, Salmela, Salmelantie 275
  • torstai 12.10. HOLLOLA (Hämeenkoski) klo 17.00 – 18.00, Kirkonkylä, Keskustie 20

Salpakierto Oy on 9 kunnan omistama osakeyhtiö, joka huolehtii jätelain mukaisista yhdyskuntajätehuollon palvelutehtävistä omistajakuntiensa alueella. Tehtäviin kuuluvat kunnan vastuulle kuuluvien jätteiden vastaanotto, käsittely, jäteneuvonta, jätehuollon suunnittelu ja kehittäminen sekä jätteenkuljetus kunnan järjestämän jätteenkuljetuksen osalta. Yhtiö on osa Lahden kaupunkikonsernia. 30 – Salpakierto