Valitse sivu

Italian Milanossa asuvan Terhin kesälomaretket keskittyvät tänäkin vuonna Kärkölään. Kärkölän Huovilan puisto on hieno kesälomakohde, jossa on monenlaisia tapahtumia pitkin kesää. Tällä kertaa vanhojen autojen tapahtuma kutsui sopivasti taas käymään puistossa. ”Mielestäni tällaiset teemapäivät ovat erittäin kivoja, niissä ehdottomasti haluaa tulla käymään. Olen huomannut, että Huovilan puistossa järjestetään monenlaisia kesätapahtumia. Harmi, että eteläeurooppalaisten kesälomakauden aikaan elokuussa tapahtumia on tarjolla vähemmän. Kärkölä on lähellä Lahtea ja juuri sopivan rauhallista maaseutua viettää kesäpäivää.” – Terhi kertoo.

Toinen Kärkölässä sijaitseva upea ja idyllinen kesälomakohde on Villa Elina. ”Villa Elina oli minulle uusi tuttavuus. Lähdin sinne kuuntelemaan suomalaista huumoria Stand up -iltaan ja yllätyin, miten ihana miljöö minua oli vastassa. Ihan parasta Suomen kesässä on juuri tuollaiset paikat ja tapahtumat. Olin kuvaamassa kauniita vanhoja rakennuksia, kun huomasin jonkun tutun vilkuttavan minulle. En ollut uskoa silmiäni, kun Milanossa asuva Kirsti oli yhtäkkiä edessäni Kärkölässä. Miten voi olla mahdollista tavata ihan sattumalta Kärkölän maaseudulla. No ilmeisesti Kärkölä on vetovoimainen juuri milanolaisten mielestä.” – Terhi nauraa.