Valitse sivu

Koskisen Oyj ja Kärkölän kunta ovat sopineet 1.7.2023 alkaen vuoden 2028 loppuun kestävästä yhteistyösopimuksesta, jonka myötä Kärkölän liikuntahalli tunnetaan jatkossa nimellä Koskisen areena.

Kärkölän liikuntahalli, Koskisen areena on valmistunut vuonna 2021. Liikuntahalli sijaitsee uuden koulukokonaisuuden ja urheilukentän yhteydessä, Virkatien varrella. Liikuntahallin pinta-ala on kaikkiaan 2 300 m² ja se on kunnan sisäliikunnan keskus. Aktiivinen käyttö painottuu lasten ja nuorten liikuntaan, niin koulun kuin harrastustoiminnan kautta.

”Olemme ylpeitä tämän yhteistyön aloittamisesta. Koskisen on kuulunut Kärkölän kuntalaisten elämään jo yli 110 vuotta ja on hienoa tehdä yhteistyötä liikunnan parissa liikuttaen mahdollisimman monta ja monen ikäistä kuntalaista”, kertoo Koskisen Oyj:n henkilöstöjohtaja Minna Luomalahti.

”Koskiselle on aina ollut tärkeää tukea tehdaspaikkakunnilla nuorten liikkumista sekä tarjota omalle henkilöstölle mahdollisuutta liikkua ohjatusti. Tässä yhteistyössä toteutuvat nyt molemmat”, toteaa Luomalahti.

”Kärkölän kunta näkee tärkeäksi yhteistyön kunnan suurimman työnantajan kanssa. Yhteistyö antaa uusia mahdollisuuksia työkyvyn ylläpitämiseen sekä hyvän kunnon ja mielen kehittymiselle. Liikuntahalli on antanut mahdollisuuden liikuntavuorojen lisäämiseen sekä erilaisten turnausten ja tilaisuuksien järjestämiseen huippuluokan tiloissa”, kansliapäällikkö Jouni Nieminen kertoo.

Koskisen Areena sopimuksen allekirjoitus
Minna Luomalahti (vas) ja Jouni Nieminen (oik)
Liikuntahalli Koskisen Areena
Matti Skyttä (vas) ja Jouni Nieminen (oik) tulevalla Koskisen Areenalla