Valitse sivu

Kaikki 60 vuotta täyttäneet voivat ottaa neljännen koronarokotuksen. Aikoja on hyvin varattavissa sote-keskuksissa, ja Trion rokotuspisteeltä rokotuksen voi hakea ilman ajanvarausta maanantaista perjantaihin kello 8–18. Rokotuspisteiltä saa edelleen myös ensimmäisiä, toisia ja kolmansia koronarokotuksia. 

Neljännen koronarokotuksen saa, kun kolmannesta rokoteannoksesta on kulunut vähintään 3 kuukautta. Neljättä koronarokoteannosta ei toistaiseksi anneta, jos on saanut aiemmin kolme rokoteannosta ja sairastanut koronavirustaudin. 

www.paijat-sote.fi


Päijät-Sote kokoaa hyvinvointiyhtymän järjestämät erikoissairaanhoidon, sosiaali- ja perusterveydenhuollon sekä ympäristöterveydenhuollon palvelut yhden nimen alle. Edistämme alueemme asukkaiden terveyttä, hyvinvointia ja toimintakykyä ihmisestä välittäen, yhdessä tehden ja rohkeasti uudistuen.