Valitse sivu

Haemme kiinteistönhoidon ammattilaista Kärkölän kuntaan toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 5.9.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Työskentelypaikka on koko Kärkölän kunta.

Tarjoamme mahdollisuuden päästä tekemään monipuolisesti erilaisia kiinteistönhoidon tehtäviä. Tehtäviisi sisältyy kiinteistöjen valvonta-, huolto- ja hoitotehtävät, kiinteistöjen kunnossapitoon liittyvät korjaus- ja kunnostustyöt sekä kunnan hallinnoimien alueiden hoitoa ja ulkoaluetyötä.

Työskentelet kokemuksen tuomalla varmuudella, olet oma-aloitteinen ja sinulla on hyvät yhteistyötaidot. Olet ehdottomasti asiakaspalveluhenkinen ja ryhmätyöhön soveltuva persoona. Sinulla on kokemusta kiinteistönhoidon työtehtävistä, osaat ajaa työkoneita, tunnet talotekniikkaa ja olet ennen kaikkea innostunut oppimaan uutta. Neljän viikon välein toteutuva päivystysviikko tulee mahdollisesti koeajan jälkeen sisältymään tehtävääsi.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on kiinteistönhoitajan ammattitutkinto tai muu tehtävään soveltuva tutkinto sekä työkokemus vastaavista tehtävistä. Työ edellyttää B-ajokorttia ja traktorin ajotaitoa sekä oman auton käyttömahdollisuutta. Sinulla on myös perustason tietotekniset taidot.

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävään sovelletaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Tehtävässä noudatetaan kunnallista teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimusta (TS). Tehtäväkohtainen palkka on 2300,00 euroa/kk, lisäksi on mahdollista saada työkokemuksesta riippuen TS mukainen ammattialalisä maks. 8 %.

Tee hakemuksesi 26.8.2022 klo 14.00 mennessä sähköisellä lomakkeella Kuntarekryn kautta. Hakuajan jälkeen toimitettuja hakemuksia ei voida ottaa huomioon tehtävää täytettäessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Kiinteistöpäällikkö Tiina Mattila, 044 770 2047, tiina.mattila@karkola.fi