Valitse sivu

Päijät-Soten vammaispalvelut järjestää tapahtuman, jossa etsitään tukihenkilöitä ja henkilökohtaisia avustajia vammaisille henkilöille. Avustajia haetaan sekä henkilöille, jotka toimivat itsenäisinä työnantajina, että työsuhteeseen Päijät-Soten omaan avustajatoimintaan. 

Median edustajat ovat tervetulleita tapahtumaan ja tutustumaan muun muassa henkilökohtaisen avun ja tukihenkilötoiminnan käytännön arkeen sekä apuvälineiden käyttöön. Tapahtumassa on mahdollisuus kysyä myös työsuhdeasioista ja työnteon vaikutuksesta etuuksiin. 

Tapahtuma järjestetään Trion palvelutorilla 2.6. kello 13–17. 

Tervetuloa! 

Ohjelma: 
13.00 Avajaissanat 
13.15  Tapahtumaan osallistuvien asiantuntijoiden esittelyt 
14.00 Mitä työ on käytännössä? * 
15.15 Tapahtumaan osallistuvien asiantuntijoiden esittelyt 
15.45 Mitä työ on käytännössä? * 

*Arjestaan ovat kertomassa henkilökohtaisen avun työnantajat ja avustajat sekä tukihenkilöt ja tuettavat. 

Lisätietoja:  
Terhi Silventoinen, palveluesimies, vammaispalvelut, p. 044 0187 145 

www.paijat-sote.fi