Valitse sivu

Kun rakennuskustannukset laukkaavat kohti koillista, uudisti Kärkölän kunta pientalotonttien hinnat. Tiputimme tonttien hintoja keskimäärin 56 % ja tontin saa jopa alle 3000 eurolla. Nyt rakentaminen ei ole tontin hinnasta kiinni!

Vilkastunutta omakotitonttien kysyntää halutaan edesauttaa asettamalla omakotitonttien hinnat tasolle, joka ei ainakaan voi olla este omakotitalounelman toteuttamiselle. Unelma omasta kodista on askeleen lähempänä muutoksen myötä. Tutustu tarjontaan karkola.fi/tontit.

Vahvojen investointien ansiosta kunnan lapsimyönteisyys näkyy muun muassa uutena puukouluna sekä palloiluhallina, joiden lisäksi Kärkölästä löytyy myös uimahalli. Kunnalliset peruspalvelumme ovat hyvässä kunnossa ja työpaikkaomavaraisuutemme on lähes 100 %. Kunnan suurin työantaja Koskisen Oy on myös yksi Päijät-Hämeen suurimmista.

Kärkölä on elinvoimainen ja kehittyvä päijäthämäläinen kunta Helsingin metropolialueen vieressä ja olemme kiinteä osa Lahden talousaluetta. Kärkölässä on hyvät liikenneyhteydet ja kaksi lähijuna-asemaa. Matkaa Lahteen on 25 km, Riihimäelle 30 km ja Helsinkiin 90 km. Matka junalla Lahteen tai Riihimäelle kestää noin 20 minuuttia ja Helsingin lentoasemalle puolitoista tuntia.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä:
Matti Skyttä, kehityspäällikkö
044 770 2025
matti.skytta(a)karkola.fi