Valitse sivu

Kesäloma on lahtelaisen ja tulevan ysiluokkalaisen Juhon parasta aikaa. Vielä on hetki aikaa ottaa rennosti ennen viimeistä peruskouluvuotta. Yksi kesäloman kohokohdista on matkustaa siskon luo maalle Kärkölään.

’’Kärkölään pääsee niin helposti junalla, vartti ja olet Järvelässä. Sisko hakee minut Järvelän asemalta ja menee vain muutama minuutti, kun olemme mukavissa maalaismaisemissa. Kärkölässä elämä ei ole niin hektistä ja täällä on sopivasti tilaa ympärillä. Parasta Kärkölässä on siskoni maatilan eläimet, uinti- ja kalastusreissut. Myös lähitilan herneitä on joka kesä kiva poimia. Maatilan arkeen kuuluu monenlaista askaretta. Olen hoitanut eläimiä, leikannut trimmerillä aitojen alusia, sekä auttanut aidan rakennuksessa. Maalla ja eläinten kanssa oppii monenlaisia käytännöntaitoja, joista on varmasti hyötyä tulevaisuudessa. Kiitos Kärkölä! Suosittelen 5/5!’’ – Juho