Valitse sivu

Haaga-Helia ammattikorkeakoulun matkailun liikkeenjohdon linjan opiskelija Tanja Köykkä tekee opinnäytetyötään varten kyselyn kuntalaisten ajatuksista Kärkölän matkailun tilaan ja tulevaisuuteen liittyen. Tutkimuksen tuloksia hyödynnetään, kun Kärkölän kunnalle laaditaan uutta matkailun toimintasuunnitelmaa.

Kysely koostuu erilaisista väittämistä, sekä muutamasta avoimesta kysymyksestä, johon voi vapaasti kirjoittaa vastuksen.  Kyselyyn vastaaminen vie noin 5 minuuttia ja toivomme osallistujien vastaavan kaikkiin kysymyksiin. Kyselyn tuloksia käsitellään luottamuksellisesti, eikä vastausten perusteella voida tunnistaa yksittäistä vastaajaa.  

Kyselyyn voi osallistua anonyymisti, mutta yhteystietonsa jättäneiden kesken suoritetaan arvonta, jonka pääpalkintona on yhdelle henkilölle kaksi Huovilan puiston vuosikorttia sekä kymmenelle henkilölle Huovilan päiväpassit sisältäen pullakahvit puiston kahvilassa. Varsinaisen kyselyn jälkeen vastaaja ohjataan automaattisesti yhteystietolomakkeelle, jonne voi halutessaan jättää yhteystietonsa. Yhteystieoja ei luovuteta kolmansille osapuolille ja niitä käytetään vain palkintojen arvontaan. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Kyselyn viimeinen vastauspäivä on 7.4.2021. Kyselyyn pääset vastaamaan täällä: https://link.webropolsurveys.com/S/1ACCCBB8227D342B

Kiitos osallistumisestasi!