Valitse sivu

Energiansäästöviikko, 5.–11.10.2020, viestii meitä kaikkia koskettavista asioista: kuinka energiaa järkevästi käyttämällä hillitsemme ilmastonmuutosta ja vähennämme muita ympäristövaikutuksia.

Energiansäästöviikko nostaa puheenaiheeksi suomalaisten energiankäytön ja lukuisat keinot tehostaa energiankulutusta sekä saavuttaa säästöjä niin työpaikoilla, kouluissa, liikenteessä kuin kotonakin.

Napataan energiasyöpöt!

Tänä vuonna Energiansäästöviikolla etsitään energiasyöppöjä. Energiasyöpöt napsivat huomaamattomasti ison siivun energiakakusta ja tekevät salakavalasti suuren laskun niin ympäristölle kuin kukkarolle.

Lymyileekö sinunkin työpaikallasi, koulussa tai kodissa sellainen? Ruokitko tietämättäsi energiasyöppöä? Nyt on aika napata energiasyöpöt! Osallistu mukaan Energiansäästöviikkoon ja lähde syöppöjahtiin!

Energiavartti on hauska ja helppo tapa aloittaa syöppöjahti

Tule tunnistamaan energiasyöpöt pelilliseen Energiavarttiin tiistaina 6.10., klo 14.15. Verkkovisa mittaa tietämystä ja opettaa energiansäästöstä.

Yhteisen Energiavartin jälkeen tietovisa on pelattavissa vielä viikon jälkeen marraskuun loppuun saakka. Voitte siis suunnitella ajankohdan myös teille parhaiten sopivaan aikaan.
Alakouluille on oma Energiavartti tietovisa.

Lisää Energiavartista >>

Ilmoittautuminen Energiansäästöviikolle

Ilmoittautuminen on helppoa eikä maksa mitään!

Katso ohjeet ja täytä lomake >>