Valitse sivu

Omaolo.fi-verkkopalvelun kautta asiakas voi nyt varata ajan koronatestiin. Uusi ajanvarausväylä sujuvoittaa asiakkaiden pääsyä näytteenottoon ja vähentää hyvinvointiyhtymän Päivystysavun 116117 puheluruuhkaa. Tällä hetkellä vapaita aikoja voi varata seuraavalle päivälle.

Päästäkseen ajanvaraukseen asiakkaan tulee ensin tehdä omaolo.fi:ssä koronaoirearvio. Jos testin tulos viittaa koronan mahdollisuuteen, palvelu tarjoaa asiakkaalle tilaisuuden varata ajan näytteenottoon. Vaihtoehtoisesti asiakas voi jättää yhteydenottopyynnön terveydenhuollon ammattilaiselle kuten tähänkin asti.

Näytteenotto tapahtuu yhtymän eilen avatulla drive-in-pisteellä Päijät-Hämeen keskussairaalalla. Asiakas saa tarkemmat ohjeet näytteenottopisteen sijainnista aikaa varatessaan.

On hyvä huomioida, että omaolo.fi-palveluun voi kirjautua vain pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Lisäksi palvelussa ei voi asioida yli 10-vuotiaan puolesta.

Lisätietoja:
yhtymän johtajaylilääkäri, terveys- ja sairaanhoitopalveluiden toimialajohtaja Tuomo Nieminen, 050 910 5150