Valitse sivu

kiertotie käytössä jo 15.2.

varoitusErityisjärjestely kevyen liikenteen väylällä alkaa jo 15.2., koska liittymäkaivon edessa kulkee kaapeli. Maa on sulatettava routamatoin viikonlopun aikana, jotta kaivuutyö päästää aloittamaan maanantaina kaapelia vahingoittamatta.

Maanantaina 18.2. kaivetaan hulevesiviemäriä tontin ulkopuolella, joten jalankulkuväylän kulku (Virkatien ja Opintien välissä) joudutaan katkaisemaan ainakin kyseisen päivän ajaksi. Työn ajaksi tehdään turvallinen kiertotie terveyskeskuksen pihan kautta. Mikäli työt jatkuvat vielä tiistaina 19.2., ohjataan jalankulku edelleen joko terveyskeskuksen kautta tai työaluetta rajataan pienemmäksi.

Kiertotie

Alueella on turvallista liikkua, kunhan kulkijat noudattavat ohjausta ja pysyvät aitojen ulkopuolella! Aitojen yli ei saa kulkea, vaikka tilanne näyttäisi turvalliselta esim. taukojen aikana.

Pahoittelemme työstä aiheutuvaa haittaa.