Valitse sivu

Rakentaminen alkaa joulukuussa 2018

Uusi puukouluKunnanhallitus päätti kokouksessaan 24.9.2018 valita 0-4 luokille rakennettavan koulun urakoitsijaksi Lehto Tilat Oy:n.

Rakennettava koulu tulee olemaan puurunkorakenteinen ja toteutetaan tilaelementteinä. Tilaelementit rakennetaan kokonaan sisätiloissa ja ne asennetaan valvotusti kosteudelta suojattuna.

Uuden koulun rakentamispaikka tulee sijoittumaan kunnan varikosta 15 metriä Virkatien suuntaan. Rakentamisprojekti alkaa näkymään kuntalaisille jo lokakuussa, jolloin kunnallistekniikan rakentamiseen liittyvät kaivuutyöt aloitetaan Opintien alueella. Rakennustyöt aloitetaan perustusten asentamisella joulukuussa 2018 ja moduulielementtien asentaminen alkaa helmikuussa 2019.

Nyt rakennettava puukoulu on ensimmäinen osa yhtenäiskoulun kaikkia toimintoja kattavaa kokonaisuutta. Koko yhtenäiskoulun suunnittelu on aloitettu keväällä 2018 ja suunnittelua jatketaan koulun rakentamisen rinnalla.

Lisätietoja: pormestari Markku Koskinen, 045 160 4164, markku.koskinen(a)karkola.fi