Valitse sivu

Lahden pääkirjastossa

Maanantaina 24.9.2018 klo 17.30-20.00
Lahden pääkirjaston auditorio, Kirkkokatu 31, Lahti

remppaMiten lähteä liikkeelle, kun suunnittelee remonttia kodin energiajärjestelmään ja mitä tulee huomioida, jotta projekti onnistuisi? Vastauksen saat osallistumalla koulutukseen, jossa asiantuntijana toimii Mikko Juva PRKK – Peruskorjaamisen ja Rakentamisen Kehittämiskeskus ry:stä.

Energiatehokas remontti -koulutus opastaa remonttia suunnittelevaa hankkeen arvioinnista toteuttamiseen asti. Koulutuksen teemana on energiatehokkuus ja erityisesti paneudutaan lämmitysjärjestelmän valintaan: millaista tekniikkaa on tarjolla, paljonko energiaa voidaan tuottaa eri tavoilla ja paljonko järjestelmät maksavat.

Koulutus on tuhti tietopaketti kodin remonttia suunnitteleville. Koulutuksessa käydään läpi erilaiset energiantuotantojärjestelmät, niiden lämmöntuotantokapasiteetti sekä lämmitysjärjestelmäremontin kustannukset. Tämän lisäksi luento vastaa moniin muihin remonttia pohtivan kysymykseen lupa-asioista sopimuskäytäntöihin, sekä erilaisiin rakenneratkaisuihin ja niiden korjaamiseen.

Lisätietoa koulutuksen sisällöstä ja ilmoittautuminen. Ilmoittautumalla ennakkoon voit itse vaikuttaa koulutuksen sisältöön. Tilaisuuden järjestää Kuluttajien energianeuvonta Päijät-Hämeessä -hanke.

Tervetuloa!

Lisätietoja:
Johanna Snell
energianeuvoja, Kuluttajien energianeuvonta Päijät-Hämeessä -hanke
Lahden kaupunki
p. 044 482 6224
johanna.snell(a)lahti.fi