Valitse sivu

ilmoittautumiset 31.5. mennessä

autoViksua virtaa -tilaisuudessa käydään läpi monipuolisesti kodin energiankulutukseen vaikuttavia tekijöitä ja kysyntäjoustoa – mitä se tarkoittaa ja miten sitä voi hyödyntää energialaskun pienentämisessä. Tietoa saa lisäksi kodin älykkäästä automaatiosta sekä aurinkosähköstä.

Tilaisuus tarjoaa tietoa kodin energiankulutuksen seurantaan, energiankulutuksen pienentämiseen ja kulutuksen siirtämiseen mahdollisimman edulliseen aikaan. Tilaisuudessa kuullaan lisäksi, millaisia toimia Eliel Saarisen suunnittelemassa kulttuurihistoriallisesti arvokkaassa kaupungintalossa on tehty energiatehokkuuden puolesta.

Viksua virtaa -tilaisuus 5.6.2018 klo 17.30–19.15 Lahden kaupungintalo, Harjukatu 31. Ilmoittautumiset viimeistään 31.5.2018 mennessä johanna.snell(a)lahti.fi. Kahvitarjoilu.

Tilaisuuden järjestää Kuluttajien energianeuvonta Päijät-Hämeessä -hanke yhteistyössä Lahti Energian kanssa Euroopan kestävän energian viikolla (EUSEW).

Kuluttajien energianeuvonta Päijät-Hämeessä -hanke tarjoaa kuluttajille suunnattua energianeuvontaa sen toiminta-alueella Lahdessa, Hollolassa, Orimattilassa ja Kärkölässä. Energianeuvonnan painopiste on kotitalouksien järkevässä energiankäytössä ja asumisen energiatehokkuuden lisäämisessä sekä ympäristön kannalta järkevien lämmitysratkaisujen suosimisessa. Hankkeen yhteistyökumppaneina ovat Lahden kaupungin sekä Hollolan ja Kärkölän kuntien lisäksi Lahti Energia ja Kymenlaakson Sähkö.

Lisätietoja: energianeuvoja Johanna Snell, 044 482 6224, johanna.snell(a)lahti.fi