Valitse sivu

uusi liikuntatila

koripallotKärkölän kunta kutsuu paikalliset liikuntaseurat keskustelemaan ja vaikuttamaan uuden liikuntatilan suunnitteluun torstaina 3.5.2018 klo 18 alkaen Kärkölän kunnanviraston valtuustosaliin (Virkatie 1, Järvelä).

Vaikka aiottu liikuntatila on ensisijaisesti koulun käyttöön. se on tietenkin samalla myös kuntalaisten ja seurojen tila. Tilaisuudessa käydään suunnitelma läpi seurojen edustajien kanssa ja heillä on mahdollisuus esittää omat mielipiteensä ja toiveensa tilan suhteen.

Jos seuran edustus ei pääse paikalle, voi toiveensa toimittaa sähköpostitse Riikka Karjalaiselle, riikka.karjalainen(a)karkola.fi, 3.5. tilaisuuden alkuun mennessä.

Pyydämme vahvistamaan osallistumisen tilaisuuteen sähköpostitse viimeistään 2.5. Riikka Karjalaiselle, riikka.karjalainen(a)karkola.fi.

Tervetuloa!