Valitse sivu

2000 euroa Kärkölän Yhtenäiskouluun

kirjatKärkölän Yhtenäiskoulun Vuokkoharjun toimipiste on voittanut Lukuklaanin koulukirjastojen kehityskilpailussa palkinnon. Hakemus erottui edukseen noin 450 hakemuksen joukosta. Lukuklaani ja hankkeen takana ovat Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto sekä Suomen Kulttuurirahasto.

Yhtenäiskoulun opettajat Susanna Markkanen ja Jaana Vanhanen olivat hakemuksen tehokaksikko ja Susanna lähtee hankekoordinaattorin ominaisuudessa pokkaamaan palkinnon Helsingissä 7.3. pidettävään palkintotilaisuuteen. Voittorahoilla saadaan runsaasti uusia kirjoja koulukirjastoon.

Palkittujen koulujen lista kokonaisuudessaan täällä.

Lukuklaani kutsui syyskuun alussa Suomen ala- ja yhtenäiskoulut mukaan perustamaan tai kehittämään koulukirjastoaan. Syys-lokakuun aikana toteutettu hakuaika keräsi noin 450 hakemusta ympäri Suomen. Lukuklaani palkitsi lopulta 281 koulua upeista hakemuksista. Rahaa jaetaan kouluihin palkintoina yli 600 000 euroa.