Valitse sivu

1.3. alkaen

Toni KlangKunnan liikunnanohjaajana aloittaa 1.3. Toni Klang. Toni on liikunnan parissa seitsemisen vuotta työskennellyt sekä aktiivisesti urheilua harrastava liikunta-alan ammattilainen. Kärkölään hän siirtyy Suomen Urheiluopiston liikunta-aktivaattorin tehtävistä.

Liikunnanohjaajan tehtäviin kuuluvat liikuntaneuvonta Järvelän terveysasemalla sekä matalankynnyksen liikuntaryhmien ohjaus eri-ikäisille kohderyhmille. Lisäksi työhön kuuluu erilaisten liikuntatapahtumien ja kurssien suunnittelu sekä toteuttaminen yhteistyössä paikallisten toimijoiden kanssa. Tehtävä on kunnassa uusi, joten aikaa on varattava myös kehittämiselle ja suunnittelulle yhdessä kuntalaisten sekä paikallisten urheiluseurojen kanssa! Kehittämisideoita ja toiveita voi lähettää palautelomakkeen kautta.

Yhteystiedot 1.3. alkaen:
Toni Klang
044 770 2214
toni.klang(a)karkola.fi