Valitse sivu

Nyt mukaan voi tulla myös iPadin ja läppärin kanssa!

digikinkeritSuositut Digikinkerit jatkuvat entiseen malliin perjantaisin 19.1. alkaen klo 9.30-11.30, mutta paikka on vaihtunut kunnanvirastolta Kärkölän seurakuntakeskukseen (Sammalistontie 1, Järvelä).

Digikinkereillä opetellaan yhdessä älylaitteiden ja sähköisten palveluiden käyttöä. Kinkereiltä saa edelleen helppokäyttöiseksi valmistellun tabletin kotikokeiluun kuukaudeksi ja laitteen voi halutessaan ostaa omakseen kokeilun jälkeen. Osallistua voi myös oman laitteen (tabletti, läppäri, iPad) kanssa.

Liikuntarajoitteiset saavat opastusta ja tukea kotonaan, jos yhteisiin opetustilaisuuksiin tuleminen on vaikeaa.

Tervetuloa mukaan niin kokeneemmat kuin vasta-alkajatkin!

Lisätietoja:
Petra Nevalainen, 044 770 2212, petra.nevalainen(a)karkola.fi tai
Marko Torppala, 044 970 6463, mtorppala(a)gmail.com