Valitse sivu

Haussa ensisijaisesti 17-40-vuotiaat miehet

suomi100Suomen itsenäisyyspäivänä 6.12.2017 järjestetään vapaaehtoisvoimin kunniavartio Kärkölän kirkon sankarihaudoille. Klo 10 alkavan Suomi 100 -juhlajumalanpalveluksen jälkeen on seppeltenlasku sankaripatsaalle ja Karjalaan jääneiden muistomerkille sekä juhlapuhe.

NYT KÄY KUTSU ensisijaisesti 17–40-vuotiaille miehille osallistumaan kunniavartioon jokaisen yhdeksänkymmenen (90) sankarivainajan muistokiven viereen seppeltenlaskun ajaksi. Ensisijaisesti pyydämme ystävällisesti sankarivainajien sukulaismiehiä ottamaan yhteyttä. Vartiomies jokaisen kaatuneen kunniaksi on vaatimaton tavoite.

Tehdään yhdessä juhlallinen hetki!

Tiedustelut ja ilmoittautumiset: Marja Liljendahl 050 5141438 marja.liljendahl(a)phnet.fi. Kokoontumis- ja aikataulutusohjeet ilmoittautuessa.

Sankarihaudoille kunniavartioita

Suomi 100 -tapahtumakalenteri