Valitse sivu

Opastusta ja tukea tablettien käytössä ja sähköisessä asioinnissa ensiaskeleita ottaville

digikinkeritVasta-alkajien digikinkerit tiistaisin 14., 21. ja 28.11 klo 13-15 kunnanvirastolla, Virkatie 1.

Kesäkuussa aloitettu digikinkeritoiminta on saanut liikkeelle jo yhteensä 90 kärköläläistä senioria. Eri tasoisia digitaitajia kokoontuu joka perjantai klo 9:30-11:30 kunnanvirastolla 8.12 asti. Haluamme kuitenkin tarjota vasta-alkajille oman pienryhmän, jossa harjoitella rauhassa perusteita ennen liittymistä isompaan ryhmään.

Digikinkereiltä voi ottaa helppokäyttöiseksi valmistellun tabletin kotikokeiluun kuukaudeksi ja osa on hankkinut laitteen omakseen kokeilun jälkeen. Myös oman tabletin kanssa olet tervetullut mukaan. Liikuntarajoitteiset saavat opastusta ja tukea kotonaan, jos yhteisiin opetustilaisuuksiin tuleminen on vaikeaa.

Kaikilla meillä on oikeus oppia ja osata näitä tärkeitä kansalaistaitoja. Ja yhdessä opettelu on hauskempaa.

Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja: Petra Nevalainen, 044 770 2212 tai Marko Torppala, 044 970 6463