Valitse sivu

Wellamo-opiston kuvataiteen ja käsityön upea ja ainutlaatuinen digitaalinen kevätnäyttely on nyt julkaistu.

taitavatJulkaisu on koostettu lukuvuoden 2015‐2016 aikana vapaan sivistystyön kursseilla valmistuneista töistä. Tiedossamme ei ole, että vastaavaa olisi toteutettu muissa kansalaisopistoissa.

”Tavoittelimme julkaisupäiväksi Taidon nimipäivää 14.4. mutta näyttelyyn lähetettyjen kuvien runsaus yllätti meidätkin. Kuvia saatiin yli 1000 ja jouduimme siirtämään julkaisuajankohtaa reilulla viikolla. Lämmin kiitos kaikille opiskelijoille ja opettajille! Heidän ansiostaan lopputulos ylitti kaikki odotukset ”, toteaa Wellamo‐ opiston rehtori Mari Ylä‐Sankola‐Peltola.

Digitaalinen kevätnäyttelyjulkaisu tulee olemaan myös osa lahtelaista virtuaalista vanhustenhoitoa. Lahdessa julkaisu tulee näkymään myös mm. kirjastoissa ja lukioiden verkkosivuille. Kansalaisopistojen liiton kautta julkaisu leviää kaikkiin Suomen kansalaisopistoihin.

Julkaisussa on kuvia noin 850 työstä yli 500 eri opiskelijalta. Kuvia saimme jokaisesta Wellamo‐opiston toiminta‐alueen kunnasta eli Lahden (Nastola) lisäksi, Asikkalasta, Hollolasta (Hämeenkoski), Kärkölästä, Myrskylästä, Orimattilasta ja Padasjoelta. Mukana on myös lasten ja kehitysvammaisten töitä.

Tervetuloa tutustumaan ainutlaatuiseen kevätnäyttelyyn vaikka kotisohvalla www.wellamo‐opisto.fi tai www.wellamo-opisto-taitavat.com.

Tiedustelut:
Mari Ylä‐Sankola‐Peltola, rehtori, mari.yla‐sankola‐peltola@lahti.fi, p. 050 398 5850
Jenny Koivula, jenny.koivula@wellamo‐opisto.fi p. 044 416 4104
Eija Kakko, virtuaalisen vanhustenhoidon projektipäällikkö eija.kakko@lahti.fi, p. 044 716 1683