Valitse sivu

Pientalojen rakentaminen, markkinointi ja myynti avaimet käteen periaatteella Kärkölässä

Kärkölän kunta haluaa tarjota omakotitalosta haaveileville mahdollisuutta saada oma koti helposti ja edullisesti. Voidaksemme mahdollistaa tämä, tarvitsemme kumppaniksi talojen rakentajan sekä myyjän. Kyseessä on kunnan ja rakentajan välinen markkinoinnillinen yhteistyö, jossa asiakkaalle mahdollistetaan talon hankinta ennalta esitettyyn kiinteään hintaan.

Omakotitalokonseptia lähdetään markkinoimaan yhdellä hinnalla, jolla asiakas saa tontin, liittymät, talon ja pihan valmiiksi rakennettuna. Tämän toteuttamiseksi pyydämme jättämään toteuttamisehdotukset perjantaihin 21.5.2021 klo 17:00 mennessä. Ehdotukset toimitetaan sähköisesti osoitteeseen kirjaamo(a)karkola.fi.

Lisätietoja: Matti Skyttä, kehityspäällikkö, 044 770 2025, matti.skytta(a)karkola.fi