Valitse sivu

Senioripalvelut

Kärkölän kunnassa työskentelee senioriohjaaja. Senioriohjaajan toimenkuvaan kuuluu ikäihmisten hyvinvointia- ja terveyttä edistävien palveluiden kehittäminen ja tuottaminen, joka konkreettisesti tarkoittaa monenlaisen virkistystoiminnan järjestämistä, kerhoja, retkiä, tapahtumia ja tiedon välittämistä, sekä ohjausta ja neuvontaa arkisissa asioissa.

Senioriohjaaja toimii myös vanhus- ja vammaisneuvoston sihteerinä ja pyrkii vaikuttamaan kunnan ikäihmisten palveluihin ja hyvinvointiin liittyviin toimintoihin soten- ja kunnan yhdyspinnoilla.


Yhtenäiskoulun ylijäämäruuan myynti eläkeläisille

Eläkeläisillä on mahdollisuus ruokailla Kärkölän Yhtenäiskoulussa sijaitsevassa Kouluravintola Apilassa (Pormestarinkuja 1, Järvelä) maanantaista perjantaihin klo 12.15–12.45, mikäli ruokaa on jäänyt koulun ruokailusta. Kulku pääovesta; ovella on vihreä kyltti, mikäli ruokaa on tai vastaavasti punainen kyltti, mikäli ruokaa ei ole.

Ruokailun hinta on 2,50 €. Maksu pankkikortilla. Ruokalistat julkaistaan kunnan nettisivujen etusivulla ja halutessasi saat kuuden viikon ruokalistan Kouluravintola Apilasta.

Saija Kelahaara
Senioriohjaaja 
044 770 2232

Sosiaali- ja terveyspalvelut


Tapahtumakalenteri
Kerhot, retket, tapahtumat


Vireyttä seniorivuosiin -ravitsemusportaali