Valitse sivu

kevään ja kesän aikana

ikkunaKärkölän kunnan kiinteistöihin on kevään ja kesän aikana kohdistunut useita murtoja sekä ilkivallantekoja. Useimmista tapahtumissa mukana olleista henkilöistä on tunnistettavaa valvontakameran video- ja kuvamateriaalia. Materiaalien pohjalta on kirjattu sekä rikosilmoitukset että alaikäisten lasten kohdalla lastensuojeluilmoitukset.

Asianosaisiin, sekä huoltajiin, tullaan olemaan yhteydessä poliisin, lastensuojelun sekä mahdollisuuksien mukaan myös kunnan toimesta. Mikäli teillä herää epäilys, että oma nuorenne on saattanut olla osallisena tapahtumissa, voitte olla myös itse yhteydessä Kärkölän kunnan etsivän nuorisotyön palveluohjaaja Sanna Nevalaiseen, p. 044 770 2173.

Viimeaikaiset tapahtumat ovat työllistäneet useita henkilöitä kunnan organisaatioissa ja aiheuttaneet taloudellista vahinkoa. Toivomme, että huoltajat ottavat kotona vakavasti puheeksi edellä kuvatun toiminnan seuraukset ja muistuttavat, että nuori on iästä huolimatta vahingonkorvausvastuussa aiheuttamastaan vahingosta.

Lisätietoja:
Jouni Nieminen, kansliapäällikkö, 044 770 2206
Jukka Koponen, kiinteistöpäällikkö, 044 770 2227