Valitse sivu

Testi: Millainen tontinetsijä olet?

Tässä voit ottaa ensimmäisen askeleen kohti omaa tonttia ja oman talon rakentamista. Ymmärrämme, että aloittaminen ei aina ole helppoa, jos ei tunne tarjolla olevia tonttialueita. Tontin valinta lähtee omista ja perheen tarpeista. Meitä on moneksi ja niin on tonttejakin. Mikä on tärkeintä sinulle tai teidän perheelle? Valitse alta eniten itseäsi muistuttavan tontinetsijätyypin numero, ja näet mitä Kärkölä voisi sinulle tarjota!


Numero 1 linkki Olen tekninen ihminen, ehkä vähän turvallisuushakuinen. Introverttina kaipaan omaa rauhaa ja omaa tilaa, jota ei nyt ole tarpeeksi. Haluan tietää tontin maaperästä, kunnallistekniikasta sekä tarkat tiedot siitä, miten kauan tontilta kestää kulkea minnekin. Tarvitsen paljon tietoa ennen kuin teen päätöksiä. Ajoittaista etätyötä varten tarvitsen valokuidun ja järkevät liikenneyhteydet.

Numero 2 linkki Olen käytännön ihminen, pyöritän kiireistä perhearkea ja olen jo pitkään kaivannut siihen helpotusta. Jatkuva lasten kuskaaminen, työ ja harrastukset vievät kaiken ajan. En ehdi pohtia muutosta, vaikka sitä kaipaisinkin. Haluaisin olla enemmän kotona perheen kanssa. Olisi kiva jos harrastuksia olisi ihan kotipihassa tai kävelymatkan päässä, eikä aina tarvitsisi lähteä johonkin autolla.

Numero 3 linkki Olen vapautta rakastava individualisti, jossa on myös hitunen survivalistia. Haluan tehdä asiat omalla tavallani, niin että yhteiskunta puuttuu asioihin mahdollisimman vähän. Etsin omaa pakopaikkaa maailmasta – omaa linnaketta, jonne eivät kaikki eksy. Voisin elää omavaraistaloudessa, ja pitää ehkä eläimiä tai rassata koneita ja rakennella omassa työpajassani kaikenlaista.

Numero 4 linkki Eläimet ovat minulle kaikki kaikessa, mutta kotiin ei mahdu koiraa isompaa eläintä. Haluaisin elää maalla, pitää vaikka hevosta, laamoja tai koirahoitolaa ja elää lähempänä luontoa – aidommin ja yksinkertaisemmin.

Numero 5 linkki Olen ihmisläheinen ja aktiivinen persoona – kaipaan yhteisöä ympärilleni ja tekemistä päiviini. Haluaisin elää maaseudulla, mutta en todellakaan missään korvessa ja takametsässä! Ihmisten ilmoille pitää päästä jutustelemaan ja toimimaan. Haluan touhuta sekä puutarhassa että talkoissa ja yhdistystoiminnassa.

Numero 6 linkki Olen jo varttuneempi ja haluaisin muuttaa takaisin maaseudulle eläkepäiviksi. Lapsenlapsetkin saisivat kivan paikan, missä käydä kylässä ja myöhemmin periä. Emme ehkä haluaisi pitää autoa enää kovin kauaa, mutta voikohan maalle muuttaa ilman autoa?. Emme halua olla kaukana palveluista tai rakentaa kovin isoa taloa. Mutta olisi kiva, jos iso piha tarjoaisi puuhaa ja kalastamaan ja marjametsään pääsisi helposti.