Testivastaus – Millainen tontinetsijä olet


1. Tieto tuo varmuutta

Teknisenä ihmisenä tiedät, miten tärkeää on määritellä mitä haluaa. Kun tiedät mitä haluat, tutki joko tontti- ja muita hinnastojamme sekä tietoja eri alueista. Yritämme antaa mahdollisimman kattavat tiedot nettisivuillamme, ei vain tonteista, vaan myös siitä, mitä muuta niihin liittyy. Tai ota vain yhteyttä meihin ja kerromme, mitkä tonteistamme sopivat sinulle, mitä kaikki yhteensä maksaa ja millaiset ovat aikataulut ja ehdot. Päätöksiä ovat mm. haluatko rinnetontin, peltotontin vai metsätontin? Mitä haluat naapurustolta? Millä perheesi pääasiassa liikkuu? Kun päätös on tehty, pääsee Kärkölän kunnassa eteenpäin nopeasti. Meillä saat viranhaltijat kiinni ja he auttavat eteenpäin myös ongelmatilanteissa.

Tarjoamme valokuituvalmiuden lähes kaikilla tonttialueilla lukuun ottamatta Erkkilää ja Juholanmäkeä. Kun tiedät tarkalleen, mikä yksittäinen tontti kiinnostaa, voit ottaa yhteyttä tonttialueesta riippuen joko DNA tai Nivos asiakaspalveluun, joka tarkentaa liittymän hintaa ja asennuksen ehtoja tontin osoitteen tai kiinteistörekisteritunnuksen perusteella. Epäilemättä tietoa kaipaavana ihmisenä haluat nähdä kaikkien tyyppien vastaukset. Se onnistuu kun vierität tätä sivua alaspäin.

Yhteystiedot ja tietoa kaikista tonttialueista

Tonttialueiden erityispiirteitä:

Takaisin testisivulle

.

2. Helpotusta ruuhkavuosiin

On yllättävää miten paljon enemmän aikaa jää, kun kaikki päivittäisasiat voi hoitaa parin kilometrin säteellä ilman ruuhkia tai parkkipaikan etsintää. Kuvittele, jos päiväsi olisikin tällainen: Aamulla lapsesi lähtevät pyörällä lähikouluun turvallista pyörätietä, eikä kenenkään tarvitse sumplia kuskauksia. Koulun jälkeen lapsi voi mennä vaikkapa koulun yhteydessä sijaitsevaan kirjastoon. Sitten hän voi ajella omia aikojaan kotiin, jossa pihamaalla riittää tilaa telmiä. Isompi lapsesi osaa mennä junalla itse Lahteen kuoroharjoituksiin koulun jälkeen.

Sinä voit päättää, teetkö tänään etäpäivän vai lähdetkö ajamaan töihin. Ehkä käyt kuntosalilla ja ruokakaupassa ensin ja menet sitten tekemään etäpäivää ihanassa rauhassa ja hiljaisuudessa omalla terassilla istuen. Kun lapset ja puoliso tulevat kotiin, olet valmis olemaan heidän kanssaan. Koulut, kuntosali, liikuntahalli, kirjasto, uimahalli, elokuvateatteri – nämä kaikki löytyvät Järvelän keskustaajamasta aivan läheltä toisiaan. Järvelän juna-asemalta on noin 20 minuutin matka Riihimäelle tai Lahteen. Sinulle sopivat tonttialueet ovat: KaijankariJaakonsaari.

Yhteystiedot ja tietoa kaikista tonttialueista

Tonttialueiden erityispiirteitä:

Takaisin testisivulle

.

3. Individualistin tukikohta

Kärkölä on maapinta-alaltaan suurempi kuin Helsinki. Löydät varmasti oman piilopirttisi tai hirsilinnasi paikan juuri omannäköiselle elämälle. Et silti ole kaukana kaikesta. Autolla hurautat tarvittaessa tunnissa pk-seudulle. Kärkölän rakentamismääräykset ovat useimmilla alueilla väljät, kunhan talosi ei ole muovilla tai pellillä päällystetty. Toki yleiset rakennusmääräykset pätevät täälläkin.

Kärkölässä on tonttialueita, joissa ei ole kunnallistekniikkaa. Voit halutessasi siis porata oman kaivon. Miltä kuulostaisi edullinen iso tontti? Mahtuu vähän isompikin perunamaa, maakellari (tai bunkkeri) ja on rakennusoikeutta erillisiin talousrakennuksiin tai isoon autotalliin, johon mahtuu muutakin kuin yksi maasturi. Kärkölän Kisa-Veikot tarjoavat uudeksi harrastukseksi esimerkiksi ammuntaa. Katsasta ainakin tämä tonttialue: Erkkilä.

Yhteystiedot ja tietoa kaikista tonttialueista

Tonttialueiden erityispiirteitä:

Takaisin testisivulle

.

4. Eläimellistä elämää

Ehkä sinä olet juuri se ihminen, joka perustaa Kärkölään kissojen tai koirien lomahoitolan? Uusi ura hevoshierojana? Koska pk-seutu on vain tunnin matkan päässä, on asiakkaita mahdollista löytää myös naapurimaakunnasta. Uskalla unelmoida! Kärkölässä on hyvien yhteyksien päässä tontteja, joihin on valmiiksi kaavoitettu tilaa myös eläinsuojille tai tarhoille. Tonteille on rakennettu kunnallistekniikka, joten eläimillekin tärkeä vesihuolto toimii.

Asemakaavoitetut tonttialueet, joihin on osaan tonteista mahdollista rakentaa eläintenpitoon sopivia lisärakennuksia: Erkkilä.

Yhteystiedot ja tietoa kaikista tonttialueista

Tonttialueiden erityispiirteitä:

Takaisin testisivulle

.

5. Ihmisenkokoinen elämä

Maalla on mukavaa! Toivottavasti näemme sinutkin uusien kärköläläisten jokavuotisessa tapahtumassa Huovilan puistossa. Kärkölä on laaja alue, jossa on niin taajamaa ja kyliä kuin sitä perinteistä maaseutuakin viljapeltoineen. Kärkölässä eloisuus ei ole kesämökkiläisten varassa, vaan kyseessä on työpaikkaomavarainen kunta, jossa on hyvät kuntakeskuksen palvelut Järvelässä sekä kaksi juna-asemaa.

Sosiaalisen, yhteisöllisyyttä etsivän ihmisen kannattaa suunnata Kärkölässä Järvelän taajamaan tai Lappilan kylään. Molemmista pääset Lahden ja Riihimäen kaupunkien rientoihin nopeasti junalla, ja voit silti elää kotonasi maaseudun rauhassa. Voit osallistua kyläyhdistyksen ja muiden organisaatioiden monimuotoiseen toimintaan. Tutustuaksesi tarkemmin käy katsomassa esimerkiksi Facebookissa ryhmä ”Kärkölässä tapahtuu” tai vieraile kyläyhdistyksen sivuilla Lappila.fi. Puuhanaisen tai -miehen tonttialueet ovat erityisesti: Louhivaara, Hähkäjärvi, Jaakonsaari, Kaijankari

Yhteystiedot ja tietoa kaikista tonttialueista

Tonttialueiden erityispiirteitä:

Takaisin testisivulle

.

6. Ihmisenkokoinen elämä

Kärkölästä saat paljon enemmän pk-seudun pienen rivitaloasunnon hinnalla. Kärkölästä löytyy myös tontteja, joille voit kerätä kaveri- tai sukulaisporukan ja rakentaa yhteisen oman rivitalon. Autotonkin sukulaisvieras pääsee Kärkölään junalla – juna-asemia on kaksi. Pyöräilijät arvostavat hyviä pyöräteitä. Suomen toiseksi suurin sairaala – Päijät-Hämeen keskussairaala – on vain 24 km päässä, jos tarvitset erikoissairaanhoitoa.

Aktiivinen eläkeläisyys on helppoa Järvelän keskustaajamassa. Järvelässä on paljon harrastustoimintaa silloin kun ei ole vaikkapa puutarhanhoitoon tai metsästykseen sopiva sesonki. Wellamo-opisto tarjoaa yli 50 kurssia Järvelässä, joten harrastaa voi monipuolisesti ihan lähelläkin.

Junakyyti vie lentoasemalle silloin kun on aika matkata ulkomaille. Vieraillesi on kesäisin tarjolla monia aktiviteetteja. Lukuisat näyttelyt, kesäkahvilat ja Huovilan puiston tapahtumat takaavat, että kaikki viihtyvät ja myös se autoton opiskeleva lapsenlapsi pääsee hyvin kyläilemään.

Järvelän lähellä ovat seuraavat tonttialueet: Hähkäjärvi, Jaakonsaari (m. rivitalo), Kaijankari

Yhteystiedot ja tietoa kaikista tonttialueista

Tonttialueiden erityispiirteitä:

Takaisin testisivulle