Valitse sivu

Tervetuloa Kärkölään fazerlaiset!

Keskeinen sijainti ja hyvät kulkuyhteydet

Kärkölä sijaitsee ihanteellisesti Lahden, Helsingin, Riihimäen ja Tampereen keskellä. Kärkölän läpi kulkevat hyväkuntoiset 54-kantatie ja tie 295 sekä rautatie: kaksi juna-asemaa Lappila ja Järvelä. Kärkölän sijainti helpottaa matkalle lähtemistä.

Kärkölästä ajaa Lahteen Fazerin tehtaalle uutta kehätietä käyttäen alle puolessa tunnissa. Junalla pääsee Lahteen ja Riihimäelle noin 20 minuutissa Lappilan ja Järvelän paikallisjuna-asemilta. Matka-aika Helsingin keskustaan on autolla 75 minuuttia, junalla noin puolitoista tuntia ja lentokentälle ajaa tunnissa.

Mahdollisuus etätyöhön

Valokuitu mahdollistaa häiriöttömän yhteyden. Nopeat ja toimintavarmat valokuituyhteydet ovat saatavilla lähes kaikkiin Kärkölän kunnan tontteihin.

Palvelut

Kärkölästä löytyvät kaikki tarvittavat peruspalvelut, kaupat, neuvola, päiväkoti, terveyskeskus, uimahalli, kirjasto ja elokuvateatteri. Uusi Yhtenäiskoulu on valmistunut 2022 Pormestarinkujalle Järvelään ja sitä käyvät kaikki Kärkölän koululaiset. Tarjoamme laadukasta opetusta pienissä opetusryhmissä puhtaissa ja viihtyisissä tiloissa sekä varhaiskasvatuksessa että koulussa.

Oma rauha

Vaikka ollaan Etelä-Suomessa, Kärkölästä löytyy edullisia isoja tontteja, jotta koko perhe voi harrastaa ja puuhailla omissa oloissaan sisällä tai suurella pihamaalla.

Harrastusmahdollisuudet

Kärkölässä on upeat ulkoilumaastot, ladut ja sisäliikuntapaikat sekä mm. kolme modernia kuntopuistoa, kuntoportaat, valaistuja ulkoilureittejä ja useita uimarantoja. Uusi sisäliikuntahalli valmistui Järvelään kesällä 2021. Wellamo-opisto tarjoaa kursseja niin aikuisille kuin lapsillekin ja yhdistystoiminta on vilkasta.

Aloita tontteihin tutustuminen tästä:

Matti Skyttä
Kehityspäällikkö 
044 770 2025


Millainen tontinetsijä olet?

Testaa tästä!


Edullinen

Alensimme omakotitonttien hintoja keskimäärin 56 % vuonna 2022. Osassa tontteja alennus on jopa 86 %!

Kärkölästä voit saada tontin yli 90 % edullisemmin kuin pk-seudun kehyskunnista. Rakentamismääräykset ovat väljät ja tontit saa jonottamatta. Tule katsomaan ja valitsemaan!

Vapaat tontit


Omassa rauhassa

”Kärkölässä on oma rauha, saa olla ja tehdä mitä haluaa ja seuraa saa aina niin halutessaan.”


Valmiit kotipesät Kärkölässä


Tutustu myös

Huovilan puisto
englantilaistyylinen maisemapuisto Kärkölän kirkonkylällä