Valitse sivu

Kyselyllä kartoitetaan kuntalaisten ajatuksia Kärkölästä ja sen turvallisuudesta. Saatuja vastauksia voidaan hyödyntää mm. turvallisuussuunnitelman laatimisessa, toiminnan kehittämisessä tai vaikkapa hankerahoituksen hakemisessa. Turvallisuuskyselyn avulla saadaan välitettyä tietoa asuinalueiden tilanteesta mm. kuntaan, pelastuslaitokselle ja hyvinvointialueelle. Turvallisuuskyselyn yhteistyötahona on Päijät-Hämeen Kylät. Kaikkien asukkaiden ja monipaikkaisten asukkaiden vastaukset ovat tärkeitä. Vastaamalla vaikutat oman kunnan toimintaan ja tulevaisuuteen!

Kyselyyn vastaamisvaihtoehdot

Kyselyyn voit vastata sähköisenä. Toivomme mahdollisimman monen perheenjäsenen täyttävän sähköisen kyselylomakkeen. Kyselyyn pääset tästä.

Kyselyssä annetut tiedot käsitellään luottamuksellisesti; vastauksia käsitellään nimettöminä ja niin, ettei yksittäistä ihmistä tunnista vastauksista. Vastauksista koottua yhteenvetoa saatetaan myös hyödyntää esim. maaseututukijoiden verkostossa osana laajempaa tutkimusmateriaalia.

Vastaathan kyselyyn viimeistään 30.9.2024 mennessä. Kyselyn tulokset esitellään ja niistä keskustellaan Kärkölän asukasillassa tiistaina 8.10.2024 klo 18 Kouluravintola Apilassa (Pormestarinkuja 1, Järvelä).

Lisätietoja antavat:
Kärkölän kunta, Sanna Nevalainen, hyvinvointikoordinaattori, 044 770 2173, sanna.nevalainen(a)karkola.fi
Päijät-Hämeen Kylät, Tiina Västilä, Kyläaktivaattori, 044 712 4608, info(a)phkylat.fi