Valitse sivu

Kärkölän kirjastovirkailija Arja Kuloaro vieraili sivistys- ja hyvinvointilautakunnan kokouksessa torstaina 22.8.2024 kertomassa lautakunnalle kirjaston ajankohtaisista asioista ja tapahtumista.

Kirjaston tiloissa kesätauon aikana tehty remontti on valmistunut. Tässä yhteydessä kirjastoon mm. asennettiin esteettömyyttä parantamaan liukuovet, yleistä valaistusta parannettiin ja turvallisuustekniikkaa lisättiin. 

Kirjastossa on elokuussa aloittanut työt aikuisopiskelija Janina Mäkelä, joka suorittaa tieto- ja kirjastopalveluiden ammattitutkintoa. 

Kärkölän kirjasto liittyy muiden Päijät-Hämeen kirjastojen tavoin syksyllä 2024 uuteen kirjastojärjestelmään. Uuden järjestelmän asentamisen sekä kirjastohenkilökunnan koulutuksen vuoksi kirjasto on suljettuna 16.9. – 29.9.2024. Myös palautusluukku on tällöin poissa käytöstä. 

Uuden kirjastojärjestelmän käyttöönoton jälkeen 7.10. alkavalla viikolla Kärkölän kirjastossa alkaa omatoimikirjaston asennustyöt. Omatoimikirjaston asennustyö ei vaikuta kirjaston aukioloaikoihin. Omatoimikirjasto mahdollistaa kirjastopalveluiden käytön myös laajemmin kirjaston asiakaspalveluaikojen ulkopuolella. Omatoimikirjaston aukioloajat julkaistaan lokakuun alussa, kun sivistys- ja hyvinvointilautakunta on vahvistanut ne syyskuun lopun kokouksessaan. 

Aukioloajat