Valitse sivu

Tervehdys vaki-, kesä- tai monipaikka-asukas! Tilaatko tuotteita kotiinkuljetuksella, noutopisteeseen tai -lokerikkoon? Osallistu verkkokyselyyn ja vaikuta alueesi pakettipalveluihin!

LAB-ammattikorkeakoulu kerää tietoa pakettipalveluista ja niiden toimivuudesta Kärkölästä, Padasjoelta ja Sysmästä. Mielipiteesi on tärkeä, sillä kyselyn pohjalta kootaan päijäthämäläisille kuntapäättäjille ja aluekehittäjille tilannekuva sekä tuetaan yrityksiä kehittämään palvelutarjontaansa asiakaslähtöisesti.

Verkkokysely on avoinna 13.8.2024 asti: https://link.webropol.com/s/pakettikysely2024

LAB-ammattikorkeakoulu ja Lahden kaupunki toteuttavat alueellasi EU-rahoitteista Kestävän liikenteen pilotit Päijät-Hämeessä (KELPO) -hanketta (EAKR). Lisätietoa hankkeesta löydät osoitteesta www.lab.fi/kelpo.

KIITOS, ETTÄ KEHITÄT KANSSAMME ARJEN PALVELUITA ALUEELLASI!