Valitse sivu

Kärkölässä vietetään Ympäristöviikkoja yhdessä kaikkien Päijät-Hämeen kuntien kanssa 20.5.-5.6.2024. Mukana ovat Asikkala, Hartola, Heinola, Hollola, Iitti, Kärkölä, Lahti, Orimattila, Padasjoki ja Sysmä. Ympäristöviikon teemana on Muuttuva ilmasto.

Kärkölässä mennään vielä vähän pidemmälle ja viikot päättyvät 9.6. Kärkölä-päivään Huovilan puistossa, jossa palkitaan vuoden ympäristöteko.

Ympäristöviikolla kuka tahansa voi järjestää ympäristöaiheisen tapahtuman tai tempauksen, kuten luontoretken, kierrätys- tai siivoustapahtuman, luennon tai vaikkapa avoimien ovien päivän, jossa voi kertoa kiinnostuneille esimerkiksi yrityksen/yhdistyksen ympäristöasioista.

Jos olet järjestämässä tapahtumaa tai tempausta, niin ilmoita siitä ympäristösihteeri Johanna Sallménille (johanna.sallmen(a)karkola.fi).

Kokoamme kaikki Kärkölän ympäristöviikkojen tapahtumat ympäristöviikkosivulle, tapahtumakalenteriin sekä yhteiseen mainokseen.

Lue lisää