Valitse sivu

Yhdistystoimija, osallistu Kärkölän ilmastosuunnitelman valmisteluun!

Kärkölään valmistellaan ilmastosuunnitelmaa, joka tulee ohjaamaan kunnan ilmastotyötä tulevina vuosina. Ilmastosuunnitelmia valmistellaan yhdessä kuuden muun Päijät-Hämeen kunnan kanssa, mutta jokainen kunta määrittää itse omaan suunnitelmaansa tulevat toimenpiteet ja painopisteet.

Ilmastotyötä tehdään yhdessä ja yhdistykset ovat tärkeässä roolissa kuntien ilmastotavoitteiden saavuttamisessa. Siksi haluammekin saada teidät yhdistystoimijat mukaan ilmastosuunnitelmamme valmisteluun.

Järjestämme ilmastosuunnitelmakuntien yhdistyksille yhteisen työpajan, jossa pääsette ideoimaan ja kertomaan toiveitanne ilmastosuunnitelmiin liittyen. Työpaja järjestetään Lahdessa to 16.5. klo 17-19. Tarkempi paikka ilmoitetaan ilmoittautumisajan sulkeuduttua.

Ilmoittaudu mukaan työpajaan viimeistään 8.5. tällä ilmoittautumislomakkeella: https://link.webropolsurveys.com/EP/D6F82A081931A611.

Lisätietoja:
Terhi Ahava
projektikoordinaattori
Päijät-Hämeen liitto
terhi.ahava@paijat-hame.fi
044 770 7314