Valitse sivu

Provincia Oy on ottanut Digipostipalvelu Kivran käyttöön 22.4.2024 alkaen kaikkien asiakkaidensa kuluttajalaskujen toimittamiseen sähköisesti digipostina e-laskun ja muiden tarjolla olevien sähköisten kanavien kuten OmaPosti rinnalle. Palvelu tulee täten käyttöön myös Kärkölän kunnan kuluttaja-asiakkaille.

Palvelun käyttöönoton myötä kaikki ne kuluttaja-asiakkaat, joilla Kivra on käytössä ja joille lasku olisi tulossa paperilla, saavat kunnan laskut automaattisesti sähköisesti, digipostina.

Kunnan laskuja voi tilata e-laskuna suoraan omaan verkkopankkiin tekemällä e-laskusopimuksen omassa verkkopankissa. Yritys voi pyytää laskun omaan sähköiseen verkkolaskuosoitteeseensa.

Laskuja voi vastaanottaa sähköisesti myös OmaPostiin tai Kivraan.

Mikäli asiakkaalla ei ole e-laskusopimusta ja asiakas on rekisteröitynyt sekä OmaPostiin, että Kivraan, lähtee lasku ensisijaisesti OmaPostiin.

Mikäli asiakkaalla ei ole e-laskusopimusta tai sähköistä laskun postipalvelua käytössä, saa asiakas jatkossakin laskunsa paperilla.

Kärkölän kunta suosittelee sähköisiä laskun vastaanottokanavia etenkin kaikille sähköisiä palveluita muutoinkin käyttäville.  Paperilasku kustantaa kunnalle noin kaksi kertaa enemmän kuin sähköisesti toimitettu e-lasku.

Lisätietoja Kärkölän kunnan laskutuksesta:

Markus Saarikivi, talouspäällikkö, 044 770 2213, markus.saarikivi(a)karkola.fi

Lisätietoja Kivra palvelun käyttöönotosta:

Provincia Oy
Tapio Jaakkola, talousjohtaja
Sähköposti: tapio.jaakkola(a)provincia.fi

Kivra Oy
Kivra on digipostipalvelu, joka kokoaa kuluttajien tärkeät dokumentit samaan paikkaan. Kivra palvelussa voi maksaa vastaanotettuja laskuja suoraan omalta pankkitililtä. Lisätietoja osoitteesta www.Kivra.fi.

OmaPosti
OmaPosti on Postin sähköinen sovellus paketeille ja kirjeille. OmaPostissa voi vastaanottaa laskuja sähköisesti ja maksaa niitä OmaPostin kautta. Lisätietoja osoitteesta www.posti.fi/omaposti