Valitse sivu

Tilalla tuotan mm. mallasohraa, leipävehnää, rehuhernettä ja rehunurmia, lisäksi tilalta löytyy talousmetsää, monimuotoisuuspeltoja, suojavyöhykkeitä ja vapaaehtoisesti suojeltu luonnonsuojelualue. Lammastaloudessa panostan laadukkaaseen karitsanlihatuotantoon kolmiroturisteytyksillä – karitsanlihamme laatu on kokattu ja erinomaiseksi koettu Michelin-tähtiravintolassakin! Hunajantuotanto on pienimuotoista, mutta mehiläiset tuovat pölytyshyötyä viljelykasveille ja tarjoan mm. pölytyspalvelua ja mansikan harmaahomeen torjuntaa.

Karitsanlihatuotteita ja taljoja löytyy tilamyynnistä lähes ympäri vuoden. Tyypillisesti tarjolla on jauhelihaa, lapaa ja viuluja viipaleina tai kokonaisena, niskaa niskakiekkoina tai entrecote’na, fileitä, karetta ja sisäelimiä (maksaa, munuaisia, sydäntä). Lihat voidaan rahtileikata leikkaamossa täysin asiakkaan toiveiden mukaan! Myös palvituotteita on tilauksesta saatavilla kauttamme. Kaikki myymämme tuotteet ovat omaa tuotantoamme suoraan tilalta ja kaikki käyttämämme palvelut kotimaisia!

Nihtilässä on mahdollista tutustua nykyaikaiseen lampaankasvatukseen ja maanviljelyyn ja mm. ryhmät voivat tiedustella tilavierailumahdollisuutta. Teemme jo yhteistyötä mm. Helsingin yliopiston tuotantoeläinlääketieteen osaston ja Keudan maa- ja metsätalouspuolen kanssa. Mahdollista järjestää tilavierailuja myös esi- ja perusasteen oppilaitoksille sekä hoivakodeille. Lämpimästi tervetuloa!

Yhteystiedot:

Lihaa, taljoja, hunajaa ja pölytyspalveluja voi tiedustella sähköpostitse nina.nihtila@icloud.com.
Tilamyynti tilan päärakennuksessa ennakolta ilmoitettuina myyntipäivinä tai sopimuksen mukaan.
Tilaesittelyt ja -vierailut sopimuksen mukaan.

Facebook: Nihtilän tila, Kärkölä
Instagram: nihtilantila


Kärkölän kunta julkaisee yritysesittelyitä kunnan verkkosivuilla ja some-kanavissa. Voit lähettää yritysesittelysi meille verkkolomakkeen kautta osoitteessa: www.karkola.fi/yritysesittelyt