Valitse sivu

Veden keittokehoitus Markkolantien läheisyydessä on päättynyt.

Tänään tiistaina 12.3.2024 tulleiden vesinäytteiden tulokset täyttivät talousvedelle asetetut vaatimukset, joten keittokehoitukselle ei ole enää tarvetta. Vaikutusalueen asukkaita on tiedotettu tekstiviestipalvelun kautta.

Pahoittelemme aiheutunutta haittaa.

Häiriötilanteet


Häiriötilanteiden tekstiviestipalvelu kotitalouksille

Kärkölän Vedellä on käytössä viestintäsovellus, jolla voimme tiedottaa nopeasti kaikenlaisista vika- ja häiriötilanteista.

Tiedotamme tekstiviestillä suunnitelluista käyttökatkoista joko etukäteen tai nopeasti äkillisen häiriön johdosta, jotta voit varautua siihen. Jos sinulla on julkisesti saatavilla oleva puhelinnumero, kaikki on kunnossa. Mikäli käytössäsi on työ- tai salaisen liittymän puhelinnumero, on sinun rekisteröitävä puhelinnumerosi erikseen kunnan verkkosivuilla, jotta voit vastaanottaa häiriötilanneviestit.

Lue lisää