Valitse sivu

Kärkölän kunta on rakentanut yhteistyökumppaneiden kanssa avaimet käteen -omakotitalokonseptin Kaijankarin alueelle. Kaijankarin alue sijaitsee Järvelän länsiosassa ja kalaisa Valkjärvi sijaitsee kävelymatkan päässä Riihimäentien toisella puolella. Maapohja on tasaista, entistä peltoa, jossa kasvaa koivutaimikkoa. Etäisyys Järvelän kuntakeskuksen palveluihin, uuteen puukouluun ja lähijuna-asemalle on alle kaksi kilometriä.

Avaimet käteen -omakotitalokonseptissa on pyritty tekemään talon hankinta mahdollisimman helpoksi omakotitalosta haaveileville. Muutamalla sopimuksella rakennuttaja saa talolleen perustukset ja talon avaimet käteen -ratkaisuna; eikä tarvitse huolehtia aikatauluista, tekijöiden saatavuudesta, eikä budjetin pitävyydestä. Rakennuttajan vastuulle jää hankkia viranomaisten edellyttämät edunvalvojansa. Valmiiksi hinnoiteltu Kastellin 105 k-m2 esimerkkikohde rakentuu Kärkölään omalle tontille jopa alle 250 000 eurolla.

Tutustu tarkemmin ja ota yhteyttä!