Valitse sivu

Tänään hyvinvointikoordinaattori Sanna ja viestintäassistentti Natalie piipahtivat keskiviikkoisessa Iloa toimeliaisuudesta -toiminnassa Senioritupa Raidassa. Senioriohjaaja Saija oli yhdessä vanhus- ja vammaisneuvoston jäsenten kanssa järjestänyt ihanaa pikkujoulutunnelmaa osallistujille. Muistelimme lapsuuden jouluja ja kommelluksia glögin ja piparin äärellä. Meitä kävi myös Kärkölän yhtenäiskoulun upea Lucia-kuoro ilahduttamassa muutaman laulun verran.

Kiitos kaikille oikein mukavasta ja rennosta yhdessä olosta sekä tervetuloa muillekin mukaan joka keskiviikko klo 10.30–12.00 erilaisiin toimeliaisuuksiin Senioritupa Raitaan (Virkatie 3, 16600 Järvelä). Poikkeuksena tällä viikolla alkava joulutauko, joten seuraavan kerran kokoonnumme vasta 17.1.2024. Hyvää Lucian päivää ja ihanaa joulun odotusta!

Lisätietoa toiminnasta saa senioriohjaaja Saija Kelahaaralta, 044 770 2232, saija.kelahaara(a)karkola.fi sekä seuraa ilmoittelua kunnan tapahtumakalenterissa, verkkosivuilla, Facebook-sivuilla, ilmoitustauluilla ja laita sana kiertämään kivasta yhteisestä toiminnasta!