Valitse sivu

Meillä on n. 650 m2 kuntosali Kärkölässä, osoitteessa Kauppatie 7-9, Järvelä. Kuntosalimme on täysin esteetön, laitteemme ovat uusia ja niillä on helppoa ja turvallista harjoitella. Meillä on avara kuntosali sekä ryhmäliikuntatila, lisäksi tietysti puku- ja suihkutilat salin välittömässä läheisyydessä.

Monipuoliset ryhmäliikuntatunnit: Virtual Spinning, Barre, Yoga, FasciaMethod, DanceFitYoga, Kehonpainotreeni, KuntosaliTabata, Kizomba-tanssi, Kehonhuolto, Keppijumppa ja kuntosaliryhmä eläkeläisille. Keskiviikkoisin Kyläkävely (maksuton kaikille). Täydelliset puitteet erilaisten pienryhmien, yksilöterapian tai vapaa-ajan harjoittelun kannalta!

Liikunta ja hyvinvointi on meillä vahvasti lähellä sydäntä!

Yhteystietoja:

Kauppatie 7-9, 16600 Järvelä
044 243 8186
karkolankuntosali@gmail.com
https://ruuti.cubemanager.fi/client
Instagram: @karkolan
Facebook: Kärkölän Kuntosali


Kärkölän kunta julkaisee yritysesittelyitä kunnan verkkosivuilla ja some-kanavissa. Voit lähettää yritysesittelysi meille verkkolomakkeen kautta osoitteessa: www.karkola.fi/yritysesittelyt