Valitse sivu

Tiistaina järjestettiin Mitä kuuluu kärköläläisille lapsiperheille -ilta kouluravintola Apilassa. Lasten vanhemmille tarkoitetussa illassa käsiteltiin kouluterveyskyselyn sekä lapsiperheiden hyvinvointikyselyn tuloksia. Illassa esiteltiin lasten, nuorten ja perheiden palveluita ja niissä toimivia työntekijöitä Kärkölän kunnasta, Päijät-Hämeen hyvinvointialueelta, Kärkölän kappeliseurakunnasta sekä yhdistyksistä ja järjestöistä.

Meillä on paljon apua ja tukea saatavilla, jota yritämme tehdä näkyväksi ja kaikille helposti saavutettavaksi. Haluamme parantaa lapsiperheiden hyvinvointia ja luoda kynnyksettömiä palveluita perheille. Osallistujat olivat sitä mieltä, että Kärkölässä on hyvät ulkoilu-, liikunta- ja harrastusmahdollisuudet sekä hyvin toimiva Nuokku ja liikuntahalli.

Meiltä toivottiin perheille yhteisiä vapaa-ajanviettotiloja ja kohtaamispaikkaa vanhemmille. Toivottiin myös parempaa liikenneturvallisuutta sekä aidattua ja turvallisempaa leikkipuistoa keskustan alueelle. Perheitä puhutti eniten tällä hetkellä nuorten päihteiden käyttö, Vape, energiajuomat, kaveripiiri ja liikenneturvallisuus.

Olisimme toivoteen tilaisuuteen enemmän osallistujia, mutta kiitos kuitenkin kaikille osallistujille, tilaisuudessa oli hyvää ja avointa keskustelua!