Valitse sivu

Tänään 9.11. oli todella kiinnostava ja lämminhenkinen Kärkölän vanhus- ja vammaisneuvoston järjestämä HYTE-tilaisuus Kärkölän seurakuntakeskuksella. Paikalle oli päässyt runsas joukko (noin 70 henkeä) kuuntelemaan tärkeistä aiheista ja mielen hyvinvoinnista. Kahvitarjoilun jälkeen pormestari Markku Koskinen kertoi kattavasti kunnan ajankohtaisista asioista. Kiitos hyvistä kysymyksistä ja niistä seuranneista keskusteluista. Meille on erityisen tärkeää kuulla kuntalaisten ajatuksia hyvinvointiin ja terveyteen liittyvissä asioissa.

Koskisen puheenvuoron ja yhteisen taukojumpan jälkeen saimme kuulla hauskoja ajatuksia mielen huollosta psykologi Pirkko Lahdelta. Lahti kiteytti erittäin hyvin mielenterveyteen vaikuttavia seikkoja, kertoi hyviä vinkkejä mielen hyvinvointiin ja jätti meidät pohtimaan oman asenteen merkitystä negatiivisiin asioihin elämässä. Saimme nauraa moneen otteeseen erilaisille tarinoille. Kiitos Pirkko virkistävästä vierailusta Kärkölään sekä kiitos kaikille tilaisuuteen osallistujille!