Valitse sivu

Toni’s Takeover täyden palvelun autotalo. Aikojen saatossa Toni’s Takeover eriytti ajoneuvojen huollon omaksi yritykseksi, TTO Huolto oy:ksi. Meiltä saat ajoneuvon romutuspalvelut, virallisen romutustodistuksen, purkuosat Peugeot ja Citroen merkkisiin autoihin. TTO Huolto tarjoaa autojen huoltoja, korjauksia, vaativia sähkötöitä, nelipyöräsuuntauksia, uusia autonavaimia, suorasuihkukoneiden karstoittumisen putsaukseen pähkinäpuhalluksia, sisätilapesuja, osien ultraäänipesuja, pakokaasumittauksia, rengastyöt, rengasmyynnin, kolarikorjauksia, suurempien osakokonaisuuksien vaihtoja, autovuokraus ja painehuuhtelukoneiden vuokraus.

Toni’s Takeover on perheyritys, joka työllistää Toni Louhivaaran ja vaimonsa Jenni Louhivaaran ja seuraavaa polvea on tulossa, kun Miika Louhivaara valmistuu ajoneuvoasentajaksi 2024. Louhivaara on syntyperäinen kärköläläinen ja asuu perheensä kanssa sukutilalla Kärkölän Lappilassa 1865 valmistuneessa talossa. TTO Huollon puolella hääräilee Kärkölässä myös asuva Tuomas.

Yhteystietoja:

Www.tonistakeover.com
Www.ttohuolto.fi
Facebook : tonistakeover ja Ttohuolto
Instagram: Tonistakeover
Tiktok: Tonistakeover


Kärkölän kunta julkaisee yritysesittelyitä kunnan verkkosivuilla ja some-kanavissa. Voit lähettää yritysesittelysi meille verkkolomakkeen kautta osoitteessa: www.karkola.fi/yritysesittelyt