Valitse sivu

Sunnuntaina 11.6. vietettiin Kärkölä-päivää upeassa ja lämpimässä säässä. Huovilan puistoon oli saapunut lähes 200 ihmistä. Tilaisuuden aloitti Kärkölän kappeliseurakunnan kansanlaulukirkko, jonka jälkeen kunnanhallituksen 1. vpj. ja Huovila-toimikunnan pj. Mari Raininko piti tervetuliaispuheen.

Kärkölä-päivässä julkistettiin Kärkölän Kärnäpää 2023, joita valittiin tänä vuonna kaksi, aviopari Merja Torri-Seppälä ja Jussi Seppälä. Kiitos teille, että olette puheilla ja teoilla tehneet Kärkölää tunnetuksi!

Tilaisuudessa jaettiin ympäristöpalkinto, jonka sai tänä vuonna partiolippukunta Kärkölän Kärppien sudenpentulauma Sateenkaariketut. Tilaisuudessa palkittiin myös 2022 menestyneet urheilijat:

  • Riemukaari: Petri Seppä, Markus Sohlman, Petri Lohman, Thomas Foussier, Simo Linteri, Pia Anttonen & Jari Eronen – Petanquen seurajoukkueiden Suomen mestaruus
  • Riemukaari: Mikko Lehti, Petri Seppä, Jari Eronen, Pia Anttonen, Thomas Foussier & Simo Linteri – Petanquen Yleisen SM sarjan hopea
  • Melissa Mäntylä – Naisten motocrossin Suomenmestaruus
  • Piitu Tourunen – Keihäänheiton T15 Talvimestaruus SM hopeaa
  • Eero Anttonen – Lentopallon M70v. Suomenmestaruus
  • Nooa Paukkola – Karaten SM kilpailut/ U21- 75 kg kultaa, aikuiset 75 kg kultaa, aikuisten avoin painoluokka pronssia

Lämpimät onnittelut kaikille!

Kulttuuritoimikunta palkitsi kaksi Kärkölän kulttuurin edistäjää; Soile Tuiskusen ja Anja Suomen. Kiitos upeasta työstänne kulttuurin parissa!

Oli mukavaa huomata, että Kärkölä-päivään oli saapunut myös uusia kuntalaisia lastensa kanssa. Lopuksi tilaisuuden kruunasi Lauluja kesäpäivään -musiikkituokio Hannu Lehtosen ja Jarno Kuusiston johdolla.

Kiitos kaikille Kärkölä-päivässä kävijöille ja mukavaa kesää!